Dagbesteding

MijDienst verleent ondersteuning wanneer het gaat om dagbesteding. Hierbij staat centraal dat de cliënt participeert aan bepaalde activiteiten die aansluiten op de wensen van het individu. Het doel hiervan is dat de cliënt zinvolle en aangename invulling van de dag heeft.

Voor mensen met een verstandelijke beperking, psychische problemen of lichamelijke klachten, is het niet altijd eenvoudig om het huis uit te gaan en iets leuks te ondernemen. MijDienst neemt deze mensen op sleeptouw. Niet alleen verzorgt MijDienst mensen zo een leuke dag, ook biedt zij hen rust, structuur en een prettige, leerzame en stimulerende omgeving.

Elke week een dagje vertoeven in gezelschap van anderen kan erg stimulerend werken. Ook kan het structuur geven aan het leven van mensen en hen motiveren zich verder te ontplooien en ontwikkelen. Dit maakt dat dagbesteding een hele positieve invloed kan hebben op mensen die anders geïsoleerd thuis zouden zitten.

MijDienst verzorgt dagbesteding voor mensen met diverse moeilijkheden, problemen of klachten. Er wordt goed gekeken naar de persoonlijke wensen en behoeften van de cliënt en op basis hiervan wordt dagbesteding op maat gemaakt. Een vaste contactpersoon zorgt ervoor dat de cliënt op de juiste plek terechtkomt.